Згода на обробку персональних даних

Я, (надалі «Клієнт»), виступаючи в якості суб’єкта персональних даних, надаю creditportal.com.ua:

1. Згоду на обробку creditportal.com.ua моїх персональних даних, тобто вчинення таких дій: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, розповсюдження (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних з наступною метою:

  • надання мені пропозицій продуктів і послуг, що розміщенні на creditportal.com.ua;
  • надання інформації стосовно пропозицій компаній партнерів;
  • аналіз моїх даних;
  • з іншою метою, що не суперечить Закону України «Про захист персональних даних» (надалі «Закон»).

2. Перелік персональних даних, на обробку яких я надаю згоду:

  • прізвище, ім’я та по батькові;
  • номер мобільного телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • інша інформація, що надається мною creditportal.com.ua та підпадає під визначення персональних даних.

3. Обсяг та зміст персональних даних, що підлягають обробці creditportal.com.ua визначається відповідно до Закону.

4. Фактом погодження та надання цієї Згоди є проставлення мною відмітки у електронній формі під цією Згодою, що є підтвердженням того, що я, як суб’єкт персональних даних, надаю creditportal.com.ua згоду на обробку та використання своїх персональних даних беззастережно і без обмежень відповідно до вимог Закону. У процесі обробки creditportal.com.ua має право передавати отримані персональні дані третім особам (включаючи, але не обмежуючись, бюро кредитних історій, банківським установам, фінансовим установам, органам державної влади, операторам мобільного зв’язку, будь-яким третім особам, з якими creditportal.com.ua перебуває в договірних відносинах або може в них увійти в майбутньому), за умови дотримання такими третіми особами конфіденційності та безпеки Персональних даних.

5. creditportal.com.ua здійснюватиме обробку Персональних даних з використанням засобів автоматизації, а також без використання таких засобів.

6. Згода на обробку персональних даних надається строком на 5 (п’ять) років з дати її надання, або на інший строк, якщо такий передбачений законодавством.

7. Підтверджую, що я проінформований (а) про свої права як суб’єкта персональних даних, визначених Законом України «Про захист персональних даних», метою обробки даних, а також про той факт, що мої персональні дані включені до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є creditportal.com.ua і, у зв’язку з цим, я не потребую подальшого письмового інформування про вказані вище обставини та інші дії, які можуть бути вчинені з моїми персональними даними.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ДАНИХ

Також надаю згоду на оброблення та передачу операторами мобільного зв’язку creditportal.com.ua телекомунікаційних даних, зібраних стосовно номерів